SLUNEČNICE  ČESKÉ BUDĚJOVICE  PRODEJNA ZDRAVÝCH POTRAVIN, BIOPOTRAVIN, BYLIN A CENTRUM ZDRAVÉHO ŽIVOTNÍHO STYLU 

»

Čerstvá jablečná šťáva


Čistá, přírodní, vyrobená za studena, bez konzervačních látek, neředěná, neslazená, nepasterizovaná, z čerstvých syrových jablek. Z tohoto důvodu má trvanlivost je 3 dny. 

Je bohatým zdrojem minerálů, vitamínů a vlákniny v původní přirozené formě, které organismus okamžitě přijme, a tím zvyšuje svou obranyschopnost a vitalitu.

Jablečná šťáva
snižuje koncentraci cholesterolu
má vysoký obsah trávicích enzymů (pektin) napomáhá trávení.
Díky obsahu látek podobných inzulinu šetří pankreas a normalizuje střevní mikroflóru (velmi vhodná pro diabetiky).
Má léčivé účinky při žaludečních a střevních katarech a současně je i dobrým lékem proti zácpě.
Pomáhá při léčbě nemocí jater a žlučníku (písek, kaménky).
Příznivě působí při onemocnění ledvin, močového měchýře a sleziny.
Zlepšuje krvetvorbu a normalizuje stav krve.
Osvědčuje se i při dně, revmatismu a revmatických srdečních chorobách.
Vysoký obsah draslíku podporuje vylučování přebytečné vody z organismu, čímž se srdce méně namáhá.

Obsahuje:    vitamíny – A, B1, B2, B6, C, kys. listová;
minerály – sodík, draslík, vápník, hořčík, fosfor, fluor.

Upozornění!
Jablečná šťáva by se měla uchovávat při teplotě od 0? C do 4 ? C. Doporučuje se před otevřením protřepat a po otevření ihned spotřebovat! Vzniklá sedimentace vlákniny je přirozenou součástí produktu.

 

MTFiOW